Value Added Logistics

krijgsman-public-warehousing-87

Inslag, opslag en het verwerken van orders is steeds vaker niet voldoende voor fulfilment van een webshop. Om beter op uw vraag in te kunnen spelen biedt Krijgsman Value Added Logistics (VAL) aan, met andere woorden: aanvullende logistieke diensten die waarde aan uw producten toevoegen en uw supply chain versterken. Deze diensten vallen niet onder onze vaste dienstverlening, maar voeren wij graag uit om u beter van dienst te kunnen zijn. Sommige Value Added Logistics voeren we regelmatig uit, en zijn vanzelf een onderdeel van onze dienstverlening geworden, terwijl andere VAL-activiteiten juist slechts tijdelijk uitgevoerd worden voor een specifieke klant. Of het nu een simpele taak is, of een complexe handeling die extra materiaal vereist, wij doen het graag voor u.

Value Added Logistics voorbeelden

Op een gedeelte van de bij ons opgeslagen voorraad voeren wie in meer of mindere mate Value Added Logistics uit. Welke VAL-activiteiten we precies uitvoeren hangt af van de klant, het soort product en de consumentbehoefte. De meestvoorkomende Value Added Logistics zijn het labelen van producten middels barcodestickers of speciale door de klant aangeleverde labels. Ook het inpakken valt onder Value Added Logistics. We hebben het dan niet over het inpakken voor verzenden, maar het inpakken van het product zelf. Bijvoorbeeld in een beschermend doosje, in bubbelfolie of in een verpakking die door de leverancier niet geleverd kon worden. Ook het uitvoeren van kwaliteitscontroles valt binnen de mogelijkheden. Wij controleren op schade door transport of fabricagefouten. Krijgt u meerdere meldingen van klanten over beschadigde items, dan is het goed mogelijk dat er iets mis is gegaan tijdens het fabricageproces of transport. Met uw goedkeuring controleren wij dan de rest van de voorraad, voordat we nieuwe orders verzenden. Want retouren zijn niet goed voor de klanttevredenheid.

krijgsman-public-warehousing-100

VAL-activiteiten

Alle VAL-activiteiten worden bij Krijgsman uitgevoerd door medewerkers in eigen beheer. Zij zijn bekend met uw producten en weten dan ook precies welke handelingen ze moeten uitvoeren. Zijn er onduidelijkheden? Dan nemen we even contact met u op, om er zeker van te zijn dat alles naar wens wordt uitgevoerd. Heeft u een grote zending met (inter)nationale orders? Dan zoeken onze medewerkers deze bij elkaar en stellen een pallet of groot pakket samen. Worden verschillende producten in een verpakking aangeleverd? Dan sorteren wij de producten op soort, kleur of maat. De Value Added Logistics worden met dezelfde efficiëntie en zorg uitgevoerd als onze andere diensten. Onze medewerkers werken vakkundig en snel. Zo blijft uw voorraad niet ‘hangen’ en is het meteen beschikbaar voor openstaande orders.

Betrouwbare partner

Heeft u nieuwe producten in het assortiment en heeft de leverancier geen duidelijke of helemaal geen foto’s beschikbaar gesteld? Dan maken wij professionele foto’s van uw producten, naar uw wens. Welke opdracht er ook uitgevoerd moet worden, wij bespreken het altijd eerst met u. Sinds de oprichting van ons familiebedrijf, in 1983, heeft betrouwbaarheid altijd hoog in het vaandel gestaan. Het is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfscultuur, en dat stralen wij graag uit. Afspraak is afspraak. Heeft u een klant iets beloofd? Dan nemen wij deze belofte over en zorgen wij ervoor dat er aan de wens van uw klant voldaan wordt. Ook dat is een van onze Value Added Logistics. We bespreken we de mogelijkheden graag met u, ook als er later in de samenwerkingen wijzigingen doorgevoerd moeten worden is dat geen enkel probleem.

Neem contact op

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Krijgsman u te bieden heeft? Buiten de in dit artikel genoemde Value Added Logistics voeren wij nog veel meer activiteiten uit die niet tot onze vaste dienstverlening horen. Heeft u een VAL-activiteit in gedachte en bent u benieuwd of het mogelijk is? Waarschijnlijk wel, en anders zorgen wij er wel voor dat het mogelijk is. Vanuit deze overtuiging, om het mogelijke en onmogelijke te ondernemen om u van dienst te zijn gaan wij namelijk te werk. Neem contact met ons op. Dan kunnen we uw vragen beantwoorden en bespreken we de ideeën die u heeft. We maken tijd voor een persoonlijk kennismakingsgesprek en leiden u meteen even rond door ons magazijn in Tiel.