Over ons

krijgsman-public-warehousing-70

Krijgsman Public Warehousing is uw eigen geautomatiseerd, on-demand magazijn en distributiecentrum in Tiel. Wij zijn gespecialiseerd in hightech opslag, verwerking en distributie van boeken, consumptiegoederen en andere non-foodartikelen. Ons magazijn is een van de meest moderne in zijn soort in Europa, waarmee we een nagenoeg foutloze verwerking van uw artikelen kunnen garanderen. Zo heeft u op ieder moment een betrouwbare inzage in de beschikbaarheid en status van uw producten.

Familiebedrijf

In 1983 besloot Maarten Krijgsman, destijds al enkele jaren actief als magazijnchef van verschillende uitgevers, om voor zichzelf te beginnen. Hij constateerde dat verschillende activiteiten, zoals het sealen van boeken, werden uitbesteed door uitgevers, maar was van mening dat hij dit kon samenbrengen onder één dak. Zo begon Krijgsman Public Warehousing met het beheren, produceren, verwerken en distribueren van de voorraad van enkele kleine uitgevers. Later voegden Maartens zonen, Arie en Johan, zich bij hun vader om te helpen bij het doorgroeien van het bedrijf. Ruim dertig jaar later, met Johan, als directeur, profiteren wij van tientallen jaren aan kennis en ontwikkelingen. Krijgsman sr. is als eigenaar van het pand nog altijd van een afstandje betrokken.

krijgsman-public-warehousing-65

Maak het onmogelijke mogelijk

Door de meerdere activiteiten samen te voegen in een enkel magazijn, maakte Maarten het onmogelijke mogelijk. Kleinere, beginnende uitgevers kregen zo de kans om hun voorraad op een efficiënte manier te laten distribueren, inclusief hoogwaardige afwerking. Deze missie streven wij ruim dertig jaar later nog steeds na. Wij zijn ervan overtuigd dat we voor iedere onmogelijke vraag tot een uitvoerbaar en realistische oplossing kunnen komen. Dat vergt veel flexibiliteit en toewijding van onze systemen en werknemers, maar dat hebben we er graag voor over. We denken met onze klanten mee en komen op die manier regelmatig tot nieuwe inzichten, waar beide partijen van profiteren.

Duidelijk en betrouwbaar

Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan een betrouwbare uitstraling. Afspraak is bij ons ook echt afspraak. Maar om tot een afspraak te komen, is duidelijke communicatie nodig. Eerlijk zijn over onze werkzaamheden, en de resultaten. Duidelijk zijn over deadlines, eventuele vertraging en kosten. Bij ons weet u precies wat u kunt verwachten, want we draaien nergens omheen. Van onze klanten verwachten wij precies hetzelfde, want alleen dat kunnen we u van u het best van dienst zijn. Graag gaan we iedere uitdaging samen met u aan.

nl_NLDutch