JIT

krijgsman-public-warehousing-19

Om de voorraadkosten zo laag mogelijk te houden werken bedrijven met JIT (Just In Time). Dit houdt in dat de geleverde voorraad direct aansluit op de productie of openstaande orders. Deze methode wordt vooral bij productiebedrijven toegepast. Zij hoeven de halffabricaten niet zelf op te slaan en besparen op deze manier veel kosten. Krijgsman Public Warehousing kan op verschillende manieren volgens de JIT-methode werken. We stellen ons flexibel op, zodat u altijd bij ons terecht kunt voor uw logistieke uitbesteding. Wilt u voorraad opslaan bij Krijgsman of wilt u juist gebruik maken van de fulfilment van Krijgsman zonder voorraad op te slaan? Het is allemaal mogelijk, wij passen ons aan uw wensen aan.

JIT: Just In Time

Heeft u geen ruimte om goederen op te slaan, maar weet u ook niet precies wanneer u de goederen nodig gaat hebben? Dan is het magazijn van Krijgsman een geschikte oplossing. Wij werken met de JIT-methode, zodat u op ieder mogelijk moment uw voorraad kunt laten verzenden naar de productiehal. Op deze manier bespaart u geen opslagkosten, maar wel opslagruimte. Het is dan de bedoeling dat levering en productie zodanig op elkaar afgestemd zijn dat er slecht een minimale voorraad nodig is. Of dit gunstig is voor uw bedrijf is volledig afhankelijk van uw situatie en uw productieproces.

krijgsman-public-warehousing-32

Just In Time logistiek management

JIT is niet alleen interessant als u een productiebedrijf heeft. Ook een webshop kan baat hebben bij een fulfilmentbedrijf dat volgens het Just In Time-principe werkt. Als u uw fulfilment bij Krijgsman uitbesteedt, heeft u de mogelijkheid om uw voorraad in ons magazijn op te slaan. Het gebruiken van opslagruimte kost wel wat, en om geld te besparen kunt u ervoor kiezen om uw leverancier slechts kleine hoeveelheden per keer te laten leveren. Wij zorgen voor een snelle inslag en verwerking van de orders die openstaan. Uiteraard zijn wij afhankelijk van de levering van uw leverancier, maar wij kunnen u wel verzekeren van een snelle en foutloze afhandeling door Krijgsman.

Waar u op moet letten

Just In Time is niet volledig zonder nadelen. Het verzenden en transporteren van goederen kost tijd, en er is altijd de kans dat er iets mis gaat bij het transportbedrijf. In dat geval komt de productie mogelijk stil te liggen, omdat er te weinig halffabricaten ter plaatse zijn. Door uw goederen professioneel te verpakken en duidelijk te communiceren met de transporteur kunnen we de risico’s wel minimaliseren. Het verzenden van kleine hoeveelheden is bovendien ook kostbaarder dan het transporteren van grotere hoeveelheden per keer.

Volgens JIT werken vereist duidelijke communicatie tussen de opdrachtgever, leverancier en transporteur. Bij Krijgsman hechten wij veel waarde aan een betrouwbare relatie. Vanuit onze overtuiging doen wij het mogelijke en onmogelijke om u van dienst te zijn. Al sinds de oprichting van dit familiebedrijf in 1983 hebben wij aangetoond gemaakte afspraken altijd na te komen en toch flexibel te zijn wanneer dat nodig is.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op

Heeft u interesse in een samenwerking met Krijgsman? Uw voorraad volgens JIT verzenden is mogelijk, wij passen onze systemen aan uw wensen aan. Door duidelijk te communiceren en onze afspraken na te komen zorgen wij ervoor dat wij aan uw vraag kunnen voldoen. Ons magazijn in Tiel behoort tot een van de meest geavanceerde in zijn soort in Europa. De software die wij gebruiken is eenvoudig aan uw systemen te koppelen, zodat u gewoon op dezelfde wijze kunt blijven werken zoals u altijd gedaan heeft. Heeft u vragen over onze diensten? Neem contact op, wij bespreken deze graag tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek. We maken meteen van het moment gebruik om u rond te leiden door ons magazijn.

Neem contact op

Contact
nl_NLDutch