E-commerce logistiek

e-commerce-logistiek-door-krijgsman

E-commerce groeit jaarlijks nog flink. Deze trend heeft ook invloed op de logistiek van e-commerce. Bezorging moet beter en sneller, het aanbod groter en de verpakking persoonlijk. Om dit te realiseren horen alle onderdelen van een webshop of e-commerce platform perfect samen te werken. Zowel marketing als inkoop en alle facetten binnen e-commerce logistiek. Krijgsman helpt u graag bij dat laatste, daar zijn wij goed in. Zo kunt u blijven doen wat u altijd al deed en waar u goed in bent: ondernemen.

Waarom logistiek e-commerce uitbesteden?

Als ondernemer bent u dagelijks druk bezig met het managen van uw bedrijf. Binnen e-commerce speelt logistiek een grote en zeer belangrijke rol. Toch hebben niet alle e-commerce bedrijven de middelen, ervaring of kennis beschikbaar om alle complexe processen in goede banen te leiden. Door uw e-commerce logistiek uit te besteden aan een ervaren partij als Krijgsman levert dit u verschillende voordelen op. Denk aan een hogere efficiëntie, en daarmee een voorsprong op de concurrentie, veel tevreden klanten en natuurlijk minder zorgen.

Wij kunnen u ondersteunen op elk gebied van e-commerce logistiek; in- en opslag van goederen, succesvol voorraadbeheer, orderverwerking, retourafhandeling en klantenservice. We bieden een totaalpakket aan diensten. Van welke services u gebruik wilt maken, laten we aan u over.

Geavanceerde systemen die we eenvoudig integreren met die van u

Bij ons staat betrouwbaarheid en transparantie hoog in het vaandel. Om deze betrouwbaarheid te waarborgen werken we met geavanceerde systemen welke we naadloos kunnen integreren met die van u. Op elk moment en vanaf iedere locatie heeft u inzicht in de meest actuele statussen van uw voorraad. Daarnaast zijn goederencodes en barcodes van groot belang. Hierdoor weten we te alle tijden waar elk individueel product zich in het proces bevindt. Ook kunnen we op deze manier makkelijk cruciale informatie achterhalen en doorgeven. Uw e-commerce logistiek is altijd inzichtelijk.

Heeft u producten met een houdbaarheidsdatum en wilt u deze laten controleren voordat ze ons magazijn verlaten? Dan zorgen wij ervoor dat deze producten gecontroleerd worden, zodat uw klanten geen producten ontvangen die niet houdbaar zijn. Wij doen er alles aan om klanttevredenheid hoog te houden.

e-commerce-logistiek-uitbesteden-1

Logistiek en e-commerce gaan hand in hand  

Veel mensen associëren de woorden logistiek en e-commerce echter alleen met de pakketbezorger die bestellingen levert bij klanten. Maar zoals u nu weet, is dit slechts een klein onderdeel van het complete logistieke proces. Voordat het pakketje bij de klant beland, heeft deze al een enorme reis afgelegd en diverse stadiums doorlopen. Krijgsman kan u bij iedere stap van e-commerce logistiek ondersteunen. Bovendien kunnen we dankzij ons WMS makkelijker knelpunten of vergissingen ontdekken en deze optimaliseren. Zo zorgen we er samen voor dat uw online winkel groeit en er op vooruitgaat.

Daarnaast is het ons streven om uw klanten tevreden te houden. Uiteraard heeft de levering hier invloed op. Hoe sneller, hoe beter. Maar we kunnen ook waarde bieden door uw producten op een unieke en passende manier te verpakken. Volledig in de gewenste kleuren en huisstijl. We innoveren steeds en blijven op de hoogte van de laatste trends om u en uw klanten een uitstekende service te kunnen en blijven bieden.

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u uw e-commerce logistiek uitbesteden om online nog meer te groeien? Maak gebruik van de uitgebreide en professionele diensten van Krijgsman Public Warehousing. Wij passen ons aan uw wensen aan, zodat u niets hoeft te veranderen aan de manier waarop u uw webshop runt. Wilt u meer weten? We bespreken de mogelijkheden graag tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek. Neem contact met ons op, zodat we een afspraak kunnen maken. Dan leiden we u meteen rond door het magazijn in Tiel, om u een inzicht te geven van onze processen.

Neem contact op

Contact
nl_NLDutch