Logistiek

krijgsman-public-warehousing-87

Logistiek is het belangrijkste onderdeel van uw webwinkel. Een goede webwinkel logistiek zorgt ervoor dat bestellingen volledig en op tijd bij uw klant arriveren. Uw logistiek uitbesteden zorgt ervoor dat dit proces zo efficiënt mogelijk wordt ingericht. Hiermee bespaart u tijd en kosten. Krijgsman Public Warehousing biedt een totaalpakket aan waarmee u een groot deel van de logistiek omtrent uw webshop uit handen kunt geven. Wij regelen de logistiek en u kunt u doen waar u het allerbest in bent: uw webshop runnen. Krijgsman handelt het volledige logistieke proces af: van inslag tot opslag en van verzending tot retourverwerking. Dit alles vanuit ons magazijn in Tiel, een van de meest geavanceerde in zijn soort in Europa. Hiermee verzekeren wij u van een efficiënte en zorgvuldige afhandeling van uw webshop logistiek.

Logistiek dienstverlener

Als webshopeigenaar weet u alles van productintroducties en marketingcommunicatie. Dit zijn immers twee fundamentele pijlers die het bestaansrecht van uw webshop betekenen. Maar een specialist op het gebied van e-commerce logistiek bent u niet. Gelukkig staat logistiek dienstverlener Krijgsman voor u klaar om uw webshop logistiek uit handen te nemen. Bent u een beginnende webwinkelier en wordt het logistieke plaatje steeds uitgebreider? Dan komt er een moment waarop u voordeliger uit bent door uw webwinkel logistiek uit te besteden. U zult dan merken dat u razendsnel kunt doorgroeien naar een stabiele webwinkel, dankzij de faciliteiten van een logistiek dienstverlener als Krijgsman. U hoeft het wiel namelijk niet opnieuw uit te vinden. Door gebruik te maken van onze uitgebreide dienstverlening hoeft u niet langer om te kijken naar de logistiek van uw webwinkel, maar u kunt u zich volledig richten op uw specialiteiten.

krijgsman-public-warehousing-83

Logistiek uitbesteden

De logistiek van uw webshop uitbesteden levert u een aantal voordelen op. Voor u persoonlijk is het prettig dat u niet langer bezig hoeft te zijn met het zaken waar u de kennis of ambitie niet voor heeft. Daarnaast heeft Krijgsman al meer dan dertig jaar ervaring binnen de logistieke wereld. De kennis die wij door de jaren heen opgedaan hebben kunnen wij optimaal inzetten om uw webshop vooruit te helpen. Wij weten hoe het is om samen te werken met verschillende leveranciers en transportbedrijven. Onze inslag en verzending zijn dan ook flexibel ingesteld, om een goede samenwerking te garanderen, ongeacht uw partners. Krijgsman is gespecialiseerd in de logistieke afhandeling van nonfood-artikelen in alle soorten, maten en vormen. Benieuwd of wij uw productaanbod ook kunnen beheren? Wij stellen ons flexibel op, er is altijd een oplossing mogelijk. Wij bespreken dit graag met u.

Efficiënt en overzichtelijk

Krijgsman werkt efficiënt en overzichtelijk. Dat is prettig voor onszelf, maar ook u merkt de voordelen. Wanneer de levering van uw leverancier bij ons binnenkomt, wordt de geleverde voorraad razendsnel verwerkt. Zo is de voorraad binnen enkele momenten verkoopbaar. Ook de logistieke methode JIT (Just In Time) is mogelijk bij Krijgsman. Door levering en verzending op elkaar af te stemmen zijn er dan nauwelijks nog voorraden in het magazijn nodig. Door onze geavanceerde software bent u altijd op de hoogte van de status van uw productvoorraad. U ziet wat er binnen is gekomen, wat de huidige voorraad is, welke orders nog open staan en welke orders al zijn verzonden. Vragen van klanten kunt u snel en correct beantwoorden, door de gegevens binnen enkele seconden op te vragen. Wij verpakken uw zendingen op een veilige en professionele manier, zodat uw klant bij het ontvangen van zijn bestelling de kwaliteit van zijn pakket zal waarderen. Beschadigde of incomplete bestellingen doen afbreuk aan de tevredenheid van uw klanten en dat willen wij ten alle tijden voorkomen.

Neem contact op

Contact

Vragen? Neem contact met ons op

De logistiek van uw webshop uitbesteden aan Krijgsman zorgt ervoor dat uw webshop op gezonde wijze kan groeien. Met innovatieve oplossingen zorgen wij ervoor dat uw voorraad efficiënt verwerkt wordt en veilig opgeslagen en verzonden wordt. U kunt rekenen op het hoogste serviceniveau denkbaar op het gebied van flexibiliteit en planning. Wij passen ons aan uw wensen aan, zodat u niets hoeft te veranderen aan de manier waarop u uw webshop runt. Wilt u meer weten over het uitbesteden van uw logistiek? We bespreken de mogelijkheden graag tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek. Neem contact met ons op, zodat we een afspraak kunnen maken. Dan leiden we u meteen rond door het magazijn in Tiel, om u een inzicht te geven van onze processen.