Webshop fulfilment

webwinkel-fulfilment-uitbesteden

Fulfilment is en blijft een tijdrovend proces binnen iedere organisatie. Hoewel tijdrovend, is het zeker niet onbelangrijk. Integendeel. Goede webshop fulfilment heeft de kracht uw bedrijf een voorsprong op de concurrentie te geven, nieuwe klanten aan te trekken en deze tevreden houden. Uiteraard kunt u deze processen in eigen beheer uitvoeren, maar als ervaren fulfilment bedrijf kunnen wij u op alle vlakken van webwinkel fulfilment ondersteunen. Het is onze missie om u zoveel mogelijk te ondersteunen. U kunt doen wat u altijd al heeft gedaan.

Wat zijn de voordelen van webwinkel fulfilment?

Het doel van iedere ondernemer is om zijn of haar bedrijf te laten groeien. En daarbij veel klanten tevreden stellen. Een klantvriendelijke webwinkel, een sterk product en de juiste levering aan de klant vormen samen een krachtige formule. Maar al deze processen vragen tijd en de nodige investeringen. Gaan de zaken goed en neemt het aantal bestellingen toe? Dan wordt het tijd om de logistieke processen te professionaliseren en optimaliseren. Een mooi moment om te overwegen om uw webwinkel fulfilment uit te besteden. Dit levert u diverse voordelen op:

  • Meer tijd voor andere facetten binnen uw organisatie zoals marketing, sales en inkoop;
  • Optimalisatie van uw logistieke processen;
  • En dus gebruikmaken van de ervaring en expertise van specialisten;
  • Automatisering van het orderproces;
  • Meer overzicht;
  • Geen dure investering in extra opslagruimte, materialen en personeel;
  • Orders gaan 24/7 door, ook als u op vakantie bent;
  • Duidelijkheid over kosten en actuele status van voorraad.

Wij sluiten onze diensten naadloos aan op uw wensen

Sinds onze oprichting in 1983 leveren wij al maatwerk, voor iedere klant. Dit doen we omdat elke klant anders is en behoefte heeft aan andere diensten. We onderscheiden ons door onze betrouwbaarheid, professionaliteit en flexibiliteit. Uw webshop fulfilment is volledig geautomatiseerd, wat een vrijwel foutloos order proces garandeert. We zorgen ervoor dat niet alleen onze diensten, maar ook onze systemen naadloos op uw software aansluiten. Er hoeven geen veranderingen plaats te vinden. Wel zo prettig voor u, maar ook voor uw klanten.U heeft altijd en overal inzicht in de meest actuele status van uw voorraad. De barcodes die wij gebruiken in ons magazijn maken dit mogelijk.

webshop-fulfilment

Is fulfilment voor kleine webshops interessant?

Vaak wordt onterecht gedacht dat alleen grote webshops profiteren van webshop fulfilment uitbesteden. Maar Krijgsman kan juist veel betekenen voor kleinere webshops. Zo profiteert u van onze schaalvoordelen. We hebben duidelijke afspraken met bezorgdiensten als PostNL en DHL, maar ook andere logistieke partners. Deze prijsvoordelen maakt het voor kleine webwinkels ook al snel interessant. Bovendien gaat uw servicelevel er ook op vooruit. Denk aan een snellere levering, lagere of zelfs geen bezorgkosten, vlotter retouren afhandelen en een vriendelijke klantenservice. Uw webshop fulfilment gaat er zo alleen maar op vooruit.

Maak kennis met de diensten van Krijgsman

Onze diensten zijn voor allerlei soorten webshops interessant, groot of klein. We zijn graag uw betrouwbare partner op het gebied van fulfilment voor webshops. Wilt u meer weten over onze werkwijze, mogelijkheden en oplossingen? We bespreken graag de mogelijkheden in een persoonlijk kennismakingsgesprek. Neem contact met ons op, zodat we een afspraak kunnen maken. U bent verzekerd van het hoogste serviceniveau denkbaar qua flexibiliteit. Wij passen onze diensten aan op uw wensen, zodat u uw werkwijze niet hoeft te veranderen.

Neem contact op

Contact
nl_NLDutch