Verzending

krijgsman-public-warehousing-19

In de logistieke wereld van de webshops is de verzending misschien wel de belangrijkste factor. De verzending van een order bepaalt namelijk hoe de klant zijn of haar product ontvangt. Het is de laatste brug tussen de webshop en haar klant. Wat er aan een verzending vooraf gaat is voor u als ondernemer erg interessant en uiterst belangrijk. Voor uw klant ligt dat anders. Dat de bestelling op tijd wordt geleverd en onbeschadigd en compleet arriveert is voor uw klant veel relevanter. Daarom zorgen wij bij Krijgsman ervoor dat orders altijd met de hoogste graad van zorgvuldigheid verzonden worden. De inhoud moet compleet zijn en beschermd worden tegen de impact van een val. Daarnaast is het van belang dat de pakketten op tijd klaar staan voor de bezorgdienst.

Orderverzending uitbesteden

De orderverzending uitbesteden aan Krijgsman levert u een aantal voordelen op. U bent verzekerd van een efficiƫnt verzendingsproces, een zorgvuldig verpakte order en orders die op tijd klaar staan voor transport. Sinds 1983 zijn wij bezig geweest met het verbeteren van de processen binnen dit familiebedrijf. Met innovatieve oplossingen zorgen we ervoor dat we altijd maatwerk kunnen leveren. Heeft u speciale wensen voor uw orderverzending? Denk aan speciale verzenddozen met het logo van uw webshop of flyers die aan een bestelling toegevoegd moeten worden. Krijgsman maakt het mogelijk. Wij verzenden dagelijks duizenden orders, toch geven we iedere individuele verzending de aandacht die het verdient.

krijgsman-public-warehousing-32

Zakelijk verzenden

Hoewel Krijgsman de verzending van de orders verzorgt, zal uw klant het pakket ontvangen alsof het rechtstreeks uit uw eigen magazijn is gekomen. Daarom denken wij graag met u mee om pakketten zo herkenbaar mogelijk te maken. Dit kan op een verschillende manieren en is afhankelijk van het budget dat u beschikbaar kunt en wilt stellen. Heeft u een beginnende webshop? Dan kunnen we een flyer aan iedere bestelling toevoegen. Herkenbaar voor de klant die het pakket ontvangt, maar minder herkenbaar van buitenaf. Terwijl het moment van ontvangst juist het moment is om uw webshop zichtbaar te maken. Hiervoor kunt u gebruik maken van bedrukte tape waarmee we uw pakketten dichtplakken. Wilt u nog een stapje verder gaan? Dan kunt u uw eigen verpakkingen laten bedrukken. Wij gebruiken uw tape of verpakkingen dan bij de verzending van uw orders.

Verzending met (lokaal) transportbedrijf

Bij het zakelijk verzenden van orders verwachten uw klanten een professionele zending. Een pakket voor uw webshop verzenden laat u aan Krijgsman over. Verzending met een lokaal transportbedrijf is mogelijk, maar wij werken ook samen met grote spelers op het gebied van transport. Het is overigens ook mogelijk om pallets te verzenden, dit is vaak voordeliger dan het verzenden van meerdere losse pakketten naar hetzelfde adres. Zo is er altijd wel een oplossing denkbaar.

Laat uw orders verzenden

Wilt u pakketten laten verzenden door Krijgsman? U bent verzekerd van een professionele verzending en maatwerk. Onze geavanceerde software zorgt ervoor dat we een vrijwel foutloze verwerking van orders kunnen garanderen. Neem contact met ons op voor vragen, wij beantwoorden deze graag. Heeft u speciale wensen? Dan kunt u altijd bij ons terecht, wij passen onze diensten aan op uw vraag, niet andersom. We bespreken dit graag tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Neem contact op

Contact