Webshop verzending

krijgsman-public-warehousing-19

In de logistieke wereld van de webshops is de verzending misschien wel de belangrijkste factor. De verzending van een order bepaalt namelijk hoe de klant zijn of haar product ontvangt. Het is de laatste brug tussen de webshop en haar klant. Wat er aan een verzending vooraf gaat is voor u als ondernemer erg interessant en uiterst belangrijk. Voor uw klant ligt dat anders. Dat de bestelling op tijd wordt geleverd en onbeschadigd en compleet arriveert is voor uw klant veel relevanter. Daarom zorgen wij bij Krijgsman ervoor dat orders altijd met de hoogste graad van zorgvuldigheid verzonden worden. De inhoud moet compleet zijn en beschermd worden tegen de impact van een val. Daarnaast is het van belang dat de pakketten op tijd klaar staan voor de bezorgdienst.

Webshop verzending uitbesteden

De webshop verzending uitbesteden aan Krijgsman levert u een aantal voordelen op. U bent verzekerd van een efficiënt verzendingsproces, een zorgvuldig verpakte order en orders die op tijd klaar staan voor transport. Sinds 1983 zijn wij bezig geweest met het verbeteren van de processen binnen dit familiebedrijf. Met innovatieve oplossingen zorgen we ervoor dat we altijd maatwerk kunnen leveren. Heeft u speciale wensen voor uw webshop verzending? Denk aan speciale verzenddozen met het logo van uw webshop of flyers die aan een bestelling toegevoegd moeten worden. Krijgsman maakt het mogelijk. Wij verzenden dagelijks duizenden orders, toch geven we iedere individuele verzending de aandacht die het verdient.

krijgsman-public-warehousing-32

Webshop pakket verzenden

Hoewel Krijgsman de verzending van de orders verzorgt, zal uw klant het pakket ontvangen alsof het rechtstreeks uit uw eigen magazijn is gekomen. Daarom denken wij graag met u mee om pakketten zo herkenbaar mogelijk te maken. Dit kan op een verschillende manieren en is afhankelijk van het budget dat u beschikbaar kunt en wilt stellen. Heeft u een beginnende webshop? Dan kunnen we een flyer aan iedere bestelling toevoegen. Herkenbaar voor de klant die het pakket ontvangt, maar minder herkenbaar van buitenaf. Terwijl het moment van ontvangst juist het moment is om uw webshop zichtbaar te maken. Hiervoor kunt u gebruik maken van bedrukte tape waarmee we uw pakketten dichtplakken. Wilt u nog een stapje verder gaan? Dan kunt u uw eigen verpakkingen laten bedrukken. Wij gebruiken uw tape of verpakkingen dan bij de webshop verzending van uw orders.

Eén gezamenlijk doel: een blije klant

Als u verder wilt groeien met uw webshop, dan wordt het efficiënt inrichten van de logistieke processen steeds belangrijker. U heeft hierbij de keuze om te investeren in personeel en logistiek, maar dit kan ook nadelige gevolgen hebben. Een beter alternatief is het uitbesteden van uw webshop verzending aan een gespecialiseerd bedrijf als Krijgsman. Hierdoor kunt u zich focussen op andere belangrijke aspecten van uw webshop. We bieden een geavanceerd en automatisch systeem dat we compleet afstemmen op uw wensen. Dit voorkomt onnodige fouten en werkt efficiënt en snel. Bovendien houden we zo de kosten laag en doen we er alles aan om het gezamenlijke doel: blije klanten, te realiseren.

Goedkoop verzenden webshop

Bij het zakelijk verzenden van orders verwachten uw klanten een professionele zending. Een pakket voor uw webshop verzenden laat u aan Krijgsman over. Verzending met een lokaal transportbedrijf is mogelijk, maar wij werken ook samen met grote spelers op het gebied van transport. Het is overigens ook mogelijk om pallets te verzenden, dit is vaak voordeliger dan het verzenden van meerdere losse pakketten naar hetzelfde adres. Zo is er altijd wel een oplossing denkbaar.

Antwoorden op uw vragen

Hoe pakketjes verzenden webshop?

Als webshopeigenaar kunt u ervoor kiezen om zelf pakketten te verzenden. Met name in het begin is dit haalbaar. Een paar pakketten per dag verzenden is geen probleem. Dit doet u alle pakketten af te geven bij het postkantoor. Zij zullen de pakketten in ontvangst nemen en namens u bezorgen. Dit is in het begin een dure oplossing. Hoe meer uw verzendvolume stijgt, hoe lager de verzendtarieven. Maar er komt een moment dat uw webshop groeit en dat u misschien de hoeveelheid niet meer intern kunt oplossen. U heeft twee mogelijkheden. Investeren in extra personeel en de logistiek of de werkzaamheden uitbesteden aan een gespecialiseerd logistiek bedrijf.

Hoe kan je goedkoop verzenden?

Er zijn verschillende manieren om pakketjes goedkoop te verzenden. U kunt beginnen met het onderhandelen over de verzendtarieven met de vervoerder. In het algemeen geldt: hoe meer pakketjes je verzendt, hoe goedkoper de tarieven worden. Daarnaast kunt u andere bedrijven of consumenten de verzendkosten laten betalen, zodat u dat niet meer hoeft te doen. Ga ook slim om met de pakket grootte en het gewicht. Hoe groter en zwaarder het pakket is, hoe meer u betaalt. Een laatste manier om goedkoop te verzenden is door te kiezen voor levering aan een afhaalpunt. De pakketten worden dan niet aan huis geleverd, maar uitsluitend in een afhaalpunt.

Welke verzendmethode webshop?

De ideale verzendmethode voor uw webshop is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de producten die u aanbiedt en de markt waarin u zich bevindt. Elk verzendbedrijf heeft zijn eigen specialiteit. Sommige zijn goed in het verzenden van kleine, dure pakketten, terwijl anderen juist met name grote pakketten bezorgen. Vraag diverse bedrijven hoe snel ze pakketten kunnen leveren bij klanten en welke garanties hieraan verbonden zijn. Ook is het belangrijk om te weten hoe een verzendbedrijf omgaat met retouren en wat ze doen als een pakket beschadigd is of verloren raakt. De meest bekende verzendmethodes in Nederland zijn; PostNL, DHL, UPS of DPD.

Mogen we voor u aan de slag?

Wilt u pakketten laten verzenden door Krijgsman? U bent verzekerd van een professionele verzending en maatwerk. Onze geavanceerde software zorgt ervoor dat we een vrijwel foutloze verwerking van orders kunnen garanderen. Neem contact met ons op voor vragen, wij beantwoorden deze graag. Heeft u speciale wensen? Dan kunt u altijd bij ons terecht, wij passen onze diensten aan op uw vraag, niet andersom. We bespreken dit graag tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Neem contact op

Contact
nl_NLDutch