Supply chain management

krijgsman-public-warehousing-73

Voor ondersteuning in uw supply chain management, of ketenmanagement, bent u bij Krijgsman Public Warehousing aan het juiste adres. Van inslag tot orderverzending, wij doen het allemaal. Als fulfilmentbedrijf kunnen wij een groot deel van uw supply chain management voor onze rekening nemen. U regelt de leveringen van uw leveranciers, wij ontvangen deze leveringen en nemen de goederenstromen vanaf dat moment voor onze rekening. Wij beheren uw voorraad en verzorgen het verzenden van orders voor uw webshop. Het is eventueel mogelijk om de retourverwerking ook aan ons uit te besteden. Betrouwbaarheid en heldere communicatie staan bij ons hoog in het vaandel. Wij houden u dan ook altijd op de hoogte van de status van uw leveringen en voorraad. Met onze geavanceerde softwaresystemen kunt u de productvoorraad van uw webshop op ieder moment van de dag inzien.

Supply chain strategie

Als sinds 1983, toen het familiebedrijf Krijgsman werd opgericht, zijn wij bezig geweest met het optimaliseren van onze dienstverlening. Wij werken hard aan het verbeteren van de processen binnen ons warehouse en de service naar onze klanten. Wij houden ons bezig met supply chain execution, het onderdeel van de supply chain management dat is gericht op het beheren van fysieke goederenstromen. Denk hierbij aan het toewijzen van een order aan een product, het picken van orders in het magazijn, het verzenden van orders en een terugkoppeling van deze verzendingen. Wij willen onze operatie naadloos in uw supply chain strategie integreren. Daarvoor moeten wij ons flexibel opstellen, en dat doen wij graag. Er is altijd een maatwerk-oplossing mogelijk, waarmee we op uw specifieke wensen kunnen inspelen.

Forklift loader in storage warehouse ship yard. Distribution products. Delivery. Logistics. Transportation.
krijgsman-public-warehousing-9

Professioneel beheer supply chain

Bij Krijgsman bent u verzekerd van een professioneel beheer van uw supply chain. Dit begint bij de inslag, waar wij de leveringen die binnenkomen zorgvuldig controleren. Komen de geleverde aantallen overeen met de pakbon en zijn de producten niet beschadigd geraakt tijdens het transport? Dan kunnen we meteen aan de slag en is uw voorraad snel bijgewerkt. Is er iets mis? Dan communiceren we dit met u, zodat u contact met de leverancier kan opnemen of ons meer duidelijkheid kan verschaffen. Deze zorgvuldigheid trekken we ook door naar het beheren van de voorraad, het picken van orders en het verzenden van orders. Met onze geavanceerde software zijn we in staat om u op ieder moment op de hoogte te houden van de status van uw leveringen, voorraad en orders. Onze toegewijde medewerkers zorgen ervoor dat ook het mensenwerk binnen onze processen zo foutloos mogelijk wordt uitgevoerd.

Meer weten? Neem contact op

Wilt u meer weten over de diensten van Krijgsman waarmee we uw supply chain management kunnen ondersteunen? Dankzij onze flexibele inzet zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Graag bespreken wij uw wensen in een persoonlijk kennismakingsgesprek. Heeft u nog vragen? Neem contact op met ons, we vertellen u dan meer over onze diensten en processen in ons warehouse.

Neem contact op

Contact
nl_NLDutch