Opslag webshop

Webshop opslag magazijn

Zoekt u een opslagmagazijn waar u de producten of goederen van uw webshop kunt opslaan en laten beheren? Kies voor een flexibele aanpak door de webshop opslag te combineren met de distributie van uw producten, of gebruik de ruimte om goederen op te slaan die u voorlopig niet nodig heeft. Wat uw wens of behoefte ook is, bij Krijgsman is het allemaal mogelijk. Ons webshop opslagmagazijn behoort tot de meest geavanceerde magazijnen in zijn soort van Europa. Wij hebben ruimte voor palletopslag, maar bieden ook mogelijkheden om uw webshop bulkopslag in andere vormen bij ons onder te brengen. Integreer onze opslagvoorzieningen in de fulfilment van uw webshop, want ook inslag, voorraadbeheer en verzending kunt u bij Krijgsman uitbesteden.

Veel ruimte voor webwinkel opslag

Om de producten van uw webwinkel snel te kunnen leveren, is het allereerst van belang om goederen en producten op voorraad te hebben liggen. Opslagruimte is essentieel. Indien uw assortiment aanzienlijk uitbreidt en toeneemt, dan zal een webwinkel opslagmagazijn absoluut geen overbodige luxe zijn. Hiervoor kunt u rekenen op de diensten van Krijgsman.

Ons magazijn is ingericht voor de opslag van pallets. Uw goederen komen bij ons binnen op pallets, of worden door ons op pallets gezet bij binnenkomst. Ons opslagmagazijn beslaat ruim 6.400m2 en biedt ruimte aan niets minder dan 10.000 pallets. Met meerdere laad- en losdocks kunnen we uw goederen in enkele momenten laden of lossen. Ideaal wanneer u een grote hoeveelheid pallets in een keer wilt leveren of verzenden. De kosten van de webshop opslag zijn afhankelijk van het aantal palletplaatsen dat u nodig heeft. De uiteindelijke kosten voor de opslagruimte bespreken we graag in een persoonlijk gesprek. Krijgsman levert maatwerk, dat houdt in dat wij onze diensten en service aan uw wensen aanpassen.

Webshop opslag barcodes

Altijd inzicht in uw voorraad

Barcodes spelen een belangrijke rol in de processen binnen ons magazijn. De barcodes stellen ons in staat om een de beschikbaarheid van goederen in de bulkopslag realtime inzichtelijk te maken. Wij zorgen ervoor dat u met uw eigen software de gegevens van ons systeem kunt uitlezen, of geven u de mogelijkheid om dit op een zo makkelijk mogelijk. Zo blijft u altijd de baas over uw eigen voorraad.

Sinds de oprichting van Krijgsman in 1983 hebben we gewerkt aan een gestandaardiseerd en waterdicht systeem waarin we uw goederen van binnenkomst tot verzending volgen. Als familiebedrijf hadden wij betrouwbaarheid altijd al hoog in het vaandel staan. Ruim 25 jaar later vinden we dit nog steeds een van de belangrijkste pijlers van onze dienstverlening. Wanneer u de opslag van uw webshop-artikelen aan ons toevertrouwd, geeft u ons de verantwoordelijkheid over een belangrijke bezitting van uw bedrijf. Daar zijn we ons van bewust. We gaan dan ook zorgvuldig met uw webshop opslag om, en communiceren op eerlijke en duidelijke wijze. Afspraken die we met u maken komen we altijd na, dat is een garantie waar we erg trots op zijn.

Opslag webshop uitbesteden

Bij het uitbesteden van de opslag van uw webwinkel is er niet of nauwelijks sprake van eenmalige kosten. Als wij de opslag van uw webwinkel beheren, hebben we alles al klaarstaan om voor u aan de slag te gaan: opslagruimte, personeel, systemen en een netwerk van vervoersbedrijven. Beginnende webshops kunnen hier moeilijk tegenop.

De opslag van uw webshop uitbesteden? Met meer dan 10.000 palletplaatsen bieden wij meer dan genoeg opslagruimte voor al uw goederen. Uw voorraad wordt volledig geadministreerd en is dankzij onze systemen op ieder moment inzichtelijk. Wilt u uw goederen aanleveren op iets anders dan een standaard EUR-pallet? Neem contact op, wij zeggen geen nee tegen speciale wensen. Onze flexibele instelling stelt ons in staat om maatwerk te leveren, zodat onze diensten op uw wensen afgestemd worden. Wij passen ons aan u aan, zodat u gewoon kunt doen wat u altijd al gedaan heeft op de manier waarop u het altijd gedaan heeft. Wel zo prettig voor u.

Interesse? Neem direct contact op

Wilt u gebruik maken van onze uitgebreide diensten? Graag spreken we u tijdens een persoonlijke kennismaking, we geven u meteen een rondleiding door ons magazijn. We denken graag met u mee en gaan samen op zoek naar een passende oplossing voor uw situatie. Bij ons staan kwaliteit, flexibiliteit en vertrouwen hoog in het vaandel. Heeft u nog vragen over onze werkwijze of wilt u meer weten over onze diensten? Neem direct contact met ons op. We horen graag van u.

Neem contact op

Contact
nl_NLDutch