Inslag

krijgsman-public-warehousing-9

Een zorgvuldige inslag van uw goederen of producten is een cruciaal onderdeel van de fulfilment van uw webshop. Wanneer de levering met nieuwe producten van uw leverancier binnenkomt wilt u deze zo snel mogelijk in uw webshop kunnen aanbieden. Toch is het ook belangrijk dat geleverde aantallen gecontroleerd, eventuele beschadigingen gesignaleerd en onduidelijkheden gecommuniceerd worden. Bij Krijgsman nemen we de inslag van uw producten uiterst serieus. Wanneer we uw levering ontvangen laten we u dit meteen weten, zo blijft u altijd op de hoogte van de status van uw leveringen. Met onze geavanceerde softwaresystemen zorgen we voor een foutloze registratie van de inslag en bent u altijd op de hoogte van de producten die geleverd zijn en de huidige voorraad.

Productinslag

Productinslag is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Bij het ontvangen van uw levering verwacht u uiterste nauwkeurigheid van onze kant. Producten moeten onder de goede productnaam ingeslagen worden, zodat uw klanten de juiste producten ontvangen. Een fout bij de productinslag wordt vaak pas ontdekt als het te laat is, dus doen wij er bij Krijgsman alles aan om de kans op fouten te minimaliseren. De combinatie van onze software en de professionaliteit van onze medewerkers zorgt ervoor dat we dit kunnen realiseren. Onze inslagmedewerkers behandelen uw producten alsof het van onszelf is. Is er iets niet in orde? Dan laten ze dit meteen weten, want betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel. Sinds 1983 hebben de klanten van ons familiebedrijf altijd op ons kunnen rekenen. Wij komen onze beloftes na, want afspraak is afspraak.

krijgsman-public-warehousing-73

Altijd een maatwerk-oplossing mogelijk

Bij de inslag van producten kan het altijd voorkomen dat er speciale verzoeken zijn die ingewilligd moeten worden. Door de beperkingen waar leveranciers soms mee te maken hebben ontvangen wij bijvoorbeeld producten zonder barcode. In ons interne systeem spelen deze barcodes echter een centrale rol. De barcodes stellen ons in staat om de voorraad van verschillende producten zeer nauwkeurig te monitoren. In het geval van producten zonder barcode zorgen we er met barcodestickers voor dat uw producten toch van een barcode worden voorzien. Hier kunnen wij een eigen barcode voor gebruiken, of u kunt zelf aangeven welke barcode we aan uw producten moeten koppelen. Voor andere specifieke verzoeken geldt: een maatwerk-oplossing is altijd mogelijk bij Krijgsman.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over de inslag van Krijgsman? Met onze zorgvuldige werkwijze en duidelijke communicatie kunt u altijd rekenen op de beste service. Ook bij speciale verzoeken zijn wij altijd bereid om mee te denken. Samen vinden we een geschikte oplossing voor uw situatie, voor ons is niets te gek. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op en wij bespreken deze graag met u. Middels een rondleiding in ons warehouse geven we u een beeld van de processen op onze werkvloer en de professionele werkwijze die wij hanteren.

Neem contact op

Contact
nl_NLDutch