Financieel fulfilment

Financieel fulfilment uitbesteden

Als uw webshop of bedrijf groeit en de orders toenemen, wordt de financiële afhandeling steeds complexer. Zeker als uw bedrijf een multi- of omni-channel businessmodel hanteert waarbij er een mix van cashflows tussen de verschillende kanalen ontstaat. Voor u een lastige opgave, voor ons dagelijkse kost. Krijgsman verwerkt en beheert betalingen in uw financiële systemen en matchen deze met uw bestellingen, leveringen, retouren en voorraad. Wij passen onze systemen aan op uw wensen.

Wat is financieel fulfilment?

Bij financieel fulfilment komt veel meer kijken dan alleen het beheren van geldstromen. Ook de afhandeling en het opvolgen van diverse stromen en betaalmethoden is een belangrijk onderdeel. Om uw webshop optimaal te laten functioneren zijn financiële transacties onmisbaar. Zonder deze transacties wordt er geen geld verdiend. Uiteraard staat het leveren van uw producten of diensten centraal. Maar financieel fulfilment zorgt voor omzet en winst. Krijgsman neemt graag de financiële afhandeling u uit handen. Zo houdt u tijd over om uw bedrijf verder te laten groeien en verbeteren.

De verschillende onderdelen van financiële fulfilment

Financieel fulfilment is erg breed en bestaat uit diverse aspecten. Hieronder een overzicht van de onderdelen waarbij wij u kunnen helpen:

  • Het incasseren van abonnementsgelden;
  • Het beheren van uw debiteuren;
  • Het implementeren van betaalmethodes in uw webshop;
  • De incassering en facturatie;
  • Het openen en beheren actierekeningen;
  • De afwikkeling van cash & refund acties;
  • De online betaalmogelijkheden van webshops;
  • De koppeling aan betaalproviders;
  • De financiële afhandeling van weborders.

Wat zijn de voordelen van financieel fulfilment uitbesteden aan Krijgsman?

Uw financiën zijn bij Krijgsman in betrouwbare handen. We gaan uiterst zorgvuldig om met alle transacties. Ons betrouwbare, digitale CMS welke feilloos met uw systeem geïntegreerd kan worden waarborgt deze kwaliteit en betrouwbaarheid. Doordat vrijwel al onze financiële processen geautomatiseerd verlopen, is de kans op fouten klein. Fouten kunnen dankzij automatisering snel en efficiënt opgespoord en opgelost worden. Niet alleen u en uw klanten, maar ook leveranciers en andere debiteuren ontvangen zo spoedig hun geld (terug). Uw span of control is hierbij optimaal. U besteed de afhandeling uit, maar u heeft te allen tijde inzicht in de actuele stand van zaken.

Financieel fulfilment

Naadloze integratie met onze digitale systemen

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken zorgen we ervoor dat uw software naadloos met de onze samenwerkt. Prettig voor u, en natuurlijk ook voor ons. Wij integreren onze diensten in uw fulfilmentprocessen. Voor u en voor uw klanten hoeft er dan niets te veranderen. Zowel uw online als offline betaalmethoden zijn te integreren in onze systemen. Tevens bieden we u een feilloze match tussen ontvangen bestellingen, betalingen, verzendingen, voorraad en belastingen. Inclusief de opvolging, terugbetalingen, consolidatie en altijd met begrijpelijke rapportering. Wij staan voor heldere communicatie en duidelijke afspraken.

Maak kennis met Krijgsman

Kunt u hulp gebruiken bij het verwerken en afhandelen van de geldstromen binnen uw bedrijf? Maak kennis met de diensten van Krijgsman. Veel of weinig geldstromen, wij zijn graag uw betrouwbare partner. Voor u altijd een service op maat, afgestemd op uw wensen. Heeft u interesse in onze diensten? Of wilt u graag de mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken dit graag tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Neem contact op

Contact
nl_NLDutch