Fulfilment

krijgsman-public-warehousing-55

Uw webshop-fulfilment uitbesteden geeft u de mogelijkheid om u te richten op andere aspecten van uw bedrijfsvoering. Krijgsman Public Warehousing verzorgt de fulfilment van uw webshop, van inslag tot verzending. Met onze fulfilment oplossingen ondersteunen wij u bij het beheren en functioneren van uw webshop. In 1983, toen dit familiebedrijf werd opgericht, leverden we al maatwerk voor onze klanten. Sindsdien is er veel veranderd, en onze processen en diensten zijn allemaal mee veranderd. Maar wat niet veranderde en ook niet zal veranderen is onze overtuiging om het mogelijke en onmogelijke te ondernemen om u van dienst te zijn. Wij van Krijgsman passen onze diensten en systemen aan op uw wensen, zodat u gewoon kunt doen wat u altijd al heeft gedaan.

Effectieve e-fulfilment oplossingen voor elke klant

Krijgsman is gespecialiseerd in e-fulfilment en daar hebben we onze dienstverlening dan ook op aangepast. Uw e-fulfilment uitbesteden levert u bij ons meer op dan enkel inslag, opslag, verzending en de retourverwerking van uw producten. De fulfilment solutions van Krijgsman gaan veel verder, maar zijn altijd in samenspraak met u. Wij vinden namelijk dat onze diensten iets moeten toevoegen aan het functioneren van uw webshop, zaken die u liever zelf oppakt laten wij graag in uw handen.

Zo kunt u uw klantenservice uitbesteden bij ons. Heeft uw klant vragen over de status van zijn bestelling? Dan kan deze ons bellen of mailen, wij nemen op met de naam van uw webshop en handelen de vraag van uw klant zorgvuldig af. Alle relevante gegevens zijn eenvoudig te vinden en te bewerken in ons CRM-systeem. Onze debiteurenadministratie stelt u in staat om ook gebruik te maken van financieel fulfilment. Wij zorgen ervoor dat uw klant de factuur ontvangt en deze ook betaalt.

krijgsman-public-warehousing-19

E-fulfilment uitbesteden aan een ervaren partij

Wij onderscheiden ons van andere fulfilment bedrijven voor webwinkels met onze betrouwbaarheid. De geautomatiseerde processen maken het mogelijk om een vrijwel foutloos orderproces te garanderen. Onze systemen behoren tot de meest geavanceerde systemen in hun soort in Europa. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken zorgen we ervoor dat uw software naadloos met de onze samenwerkt. Prettig voor u, en natuurlijk ook voor ons. Wij integreren onze diensten in uw supply chain management. Voor u en voor uw klanten hoeft er dan niets te veranderen.

Barcodes spelen een centrale rol in ons warehouse management systeem. Door een barcode aan ieder artikel te koppelen kunnen wij uw volledige voorraad eenvoudig beheren. Op ieder denkbaar moment kunnen we de status van een willekeurige order bekijken en de voorraad van een specifiek product controleren. Heeft u producten met een houdbaarheidsdatum en wilt u deze laten controleren? Dan zorgen wij ervoor dat deze producten gecontroleerd worden, zodat uw klanten geen producten ontvangen die niet houdbaar zijn.

Een ervaren fulfilment bedrijf

Zoals we eerder al hebben beschreven, zijn we een echt fulfilment bedrijf met tientallen jaren ervaring op het gebied van logistiek. Bij ons zijn u en uw klanten in betrouwbare handen. Omdat wij beschikken over de nodige ervaring, personeel, opslag en geavanceerde systemen kunnen wij uw webshop overzichtelijk houden en managen. Met Krijgsman Public Warehousing zet u altijd een juiste stap op het gebied van fulfilment. En in veel gevallen bent u zelfs de concurrentie voor. Dankzij onze geoliede manier van werken, kunnen wij in één keer grote orders verwerken. Voorraadbeheer, logistiek en distributie zijn daardoor in goede handen. Altijd in samenspraak met u. Wij staan voor heldere communicatie en duidelijke afspraken.

Nét een beetje meer

In de digitale wereld is er ontzettend veel ruimte voor fulfilment. Het gehele proces, van bestelling tot orderpicking een levering en nazorg, zijn natuurlijk kenmerkend voor grote webshops en e-commerce bedrijven. Door te zorgen voor goede fulfilment van een product, wordt ook voor een tevreden gevoel bij de klant gezorgd. Niet alleen het kopen of verkopen van producten is namelijk belangrijk tegenwoordig, ook de nazorg bij de klant en het controleren of alles in goede orde is ontvangen en bezorgd spelen een grote rol. Fulfilment geeft daardoor net dat ene beetje meer. Als fulfilment bedrijf kunnen wij u vanzelfsprekend hierbij helpen.

Maatwerk voor iedere klant

Sinds de oprichting in 1983 was het leveren van maatwerk al een vanzelfsprekendheid. Door de jaren heen hebben we allerhande klanten mogen faciliteren met verschillende diensten. Onze core business hebben we zo steeds verder kunnen optimaliseren, terwijl we ook nieuwe en innovatieve oplossingen hebben geïmplementeerd om beter in te kunnen spelen op de wensen van onze klanten. Heeft u een vraag over een dienst die wij misschien nog niet aanbieden? Alles is bespreekbaar, flexibiliteit staat hoog in het vaandel bij Krijgsman. Samen komen we altijd tot een oplossing die voor beide partijen werkbaar is. Wanneer we een afspraak maken, kunt u op ons rekenen. Afspraak is namelijk afspraak, ook wanneer het ons niet uitkomt. Doet u een belofte aan een klant? Dan nemen wij deze belofte over en zorgen ervoor dat uw klant krijgt wat het verwacht.

Al uw vragen beantwoord

Wat is fulfilment center?

Een fulfilment center, ook wel een fulfilment centrum genoemd, maakt het mogelijk voor webshops om opslag en verzending uit te besteden. Een fulfilment center neemt disciplines van het logistieke proces over om e-commerce bedrijven te ontlasten. Vaak beschikken zij niet over grote fysieke opslagplaatsen om de producten op te slaan. Verkopers sturen hun voorraad naar een fulfilment center, zoals Krijgsman, en wij maken alle bestellingen klaar voor verzending en sturen ze op naar de klanten. Ook verwerken we retouren. Kortom, we nemen voorraadbeheer uit handen.

Wat kost fulfilment?

Het is lastig om de exacte kosten van fulfilment te bepalen. Dit komt omdat de kosten per klant zeer afwisselend zijn. De kosten hangen af van onze samenwerking. Vooraf bepalen we hoe de taakverdeling eruit komt te zien. Bij Krijgsman leveren we uitsluitend maatwerk. Omdat we onze dienstverlening afstemmen op uw wensen, betaalt u alleen voor hetgeen wat u ook daadwerkelijk afneemt. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en betaalt u nooit meer dan nodig.

Hoe werkt fulfilment?

Fulfilment is het proces dat zich richt op het afhandelen en verwerken van orders die voortkomen uit klantcontact. Kortom, het afhandelen van orders uit webshops. Deze orders kunnen zowel via de webshop of een ander gewenst kanaal binnenkomen via het warehouse management systeem (WMS) van de verkoper. Fulfilment is een zeer breed proces. Van het ontvangen van goederen in ons magazijn, orderpicken, klaarmaken van bestellingen, pakken verzenden naar de klant en zelfs het verwerken van retouren kunnen wij voor u verzorgen.

Is fulfilment voor starters ook interessant?

Bent u startend ondernemer? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Krijgsman heeft alle middelen en kennis in huis om de webshop fulfilment van starters op zich te nemen. Als starter profiteert u van onze ervaring op het gebied van voorraadbeheer, picking, packing en nog veel meer. Het aantal fouten zal tot een minimum beperkt worden, waardoor de klantbeoordeling en -ervaring als positief ervaren zal worden door nieuwe én bestaande klanten. Hierdoor kan het balletje snel gaan rollen.

Neem contact op

Contact

Laat u verbazen

Interesse in het uitbesteden van de fulfilment van uw webwinkel? Of u nu een grote webshop heeft met duizenden orders per dag, of fulfilment voor een kleine webwinkel zoekt; bij Krijgsman Public Warehousing bent u aan het goede adres. Onze webwinkel fulfilment onderscheidt zich in het maatwerk dat we leveren en geavanceerde systemen die het mogelijk hebben gemaakt om onze processen zo efficiënt in te richten. Heeft u interesse in de diensten van  Krijgsman? Of wilt u graag de mogelijkheden bespreken? Neem contact op, wij bespreken dit graag tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek. Bent u benieuwd naar ons warehouse? Wij geven u met veel plezier een rondleiding en laten u zien hoe wij te werk gaan.

nl_NLDutch