Webshop distributie

krijgsman-public-warehousing-87

Webwinkels vechten een harde strijd om de kleinste marges die iets op kunnen leveren. De distributie is een belangrijk onderdeel waar u niet alleen veel winst kunt boeken, maar ook veel kunt verliezen als uw distributiekanalen niet effectief ingericht zijn. Iedere schakel in een distributieketen verkleint de marge die u op uw producten heeft. Directe webshop distributie is de meest effectieve methode om uw producten aan de man te brengen. Dat houdt in dat uw webshop de productie, verkoop en verzending in eigen handen heeft. In de praktijk ziet u dit distributiesysteem niet of zeer zelden in de e-commerce. Als webshop bent u afhankelijk van uw leverancier die de producten produceert en de bezorgdienst die uw orders verwerkt. Gaat er iets mis bij een van de distributieschakels? Dan gaat uw klanttevredenheid omlaag, ook als uw webshop geen enkele blaam treft.

Webwinkel distributie efficiënt inrichten

In theorie is directe distributie veruit het meest effectief en efficiënt. In de praktijk blijken de meeste webshops niet zelf verantwoordelijk te zijn voor de productie van hun aanbod. Een webshop staat voor ondernemingsdrift, marketingcommunicatie, het aanvoelen van consumentenbehoefte en het kunnen vinden van geschikt aanbod. Daarom biedt Krijgsman indirecte webwinkel distributie aan via ons distributiesysteem. Uw leverancier levert voorraad aan bij ons warehouse in Tiel. Via onze inslagafdeling komt de voorraad in het magazijn terecht. Wordt er een bestelling geplaatst? Dan verwerken wij de order en zorgen ervoor dat de bestelde producten veilig en in goede staat bij uw klant terechtkomen. Hoe de order verzonden wordt is afhankelijk van het soort product dat en de kwantiteit die verzonden moet worden. Heeft u naast de webshop ook een winkel? Dan kunt u ons magazijn gebruiken om voorraad op te slaan. Zo maken wij duale webshop distributie mogelijk.

krijgsman-public-warehousing-100

Wij denken met u mee

Veel webshops besteden hun webshop distributie uit aan een distributiebedrijf. Krijgsman heeft een distributiecentrum waar we de indirecte distributie van verschillende bedrijven verzorgen.

Om teleurstelling te voorkomen is het belangrijk dat u zekerheid kunt bieden aan de consument. Als u uw klant iets belooft, moet u deze belofte nakomen. Maar u bent wel afhankelijk van uw leverancier en distributeur. Krijgsman begrijpt dat om deze reden een flexibele houding een must is. Maakt u een belofte aan uw klant? Dan nemen wij deze belofte over, want de zwakste schakel bepaalt het uiteindelijke resultaat. Die zwakke schakel, die willen wij niet zijn. Vanuit deze overtuiging doen wij al het mogelijke en onmogelijke om met u mee te denken en u van dienst te zijn. Wij leveren maatwerk, zodat u zich niet aan ons hoeft aan te passen. Wij passen ons namelijk aan uw wensen aan.

Webshop distributie uitbesteden aan Krijgsman

Webshop distributie uitbesteden aan Krijgsman is een goed idee. Waarom? Omdat wij gebruik maken van een hoogwaardig distributiesysteem waarmee we een vrijwel foutloze verwerking van orders kunnen garanderen. Barcodes spelen een centrale rol in ons distributiecentrum, dat een van de meest geavanceerde in zijn soort in Europa is. Wij gebruiken de streepjescodes om producten te monitoren. Zo weten we precies hoeveel voorraad we hebben liggen en wat het gewicht en de afmeting is van ieder product. De software die wij gebruiken werkt probleemloos met uw systemen samen. Als het nodig is stellen we onze software beschikbaar, zodat u gebruik kunt maken van alle mogelijkheden die ons webwinkel distributiesysteem te bieden heeft. Krijgsman heeft een waterdicht gestandaardiseerd systeem, van het moment dat wij de levering ontvangen tot het moment van verzenden. Uw webshop distributie is bij ons in betrouwbare handen.

Antwoorden op uw vragen

Wat doet een distributiebedrijf?

Een distributiebedrijf is verantwoordelijk voor het ontvangen, verdelen en vervoeren van goederen naar andere locaties. Zo’n bedrijf beschikt doorgaans over een eigen magazijn of opslagplaats waar goederen tijdelijk opgeslagen kunnen worden. Een leverancier levert de producten aan bij een warehouse. Zodra er een bestelling geplaatst is, zorgt een distributiebedrijf ervoor dat het juiste product verpakt en opgestuurd wordt naar de klant. In overleg kan het bedrijf ook retouren aannemen en verwerken. Een distributiebedrijf beschikt over efficiënte en geavanceerde systemen om alle logistieke processen in goede banen te leiden.

Waarom is distributie belangrijk?

Als webshop eigenaar bezit u over een (grote) voorraad van producten die verkrijgbaar zijn in uw webwinkel. Deze producten wilt u uiteraard verkopen en vervolgens naar uw klanten zenden. Hiervoor is distributie nodig. Distributie is een essentieel onderdeel van logistiek. Het is de laatste stap in de logistieke keten. Het is het pad dat je eindproduct aflegt, van magazijn naar consument, Maar ook het verzamelen orders en klaarmaken voor verzending behoort tot dit proces. Een goede distributie heeft een positieve invloed op de digitale winkelervaring, wat mogelijk resulteert in een herhalingsaankoop.

Neem contact op

Contact

Meer weten? Neem contact op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Krijgsman? Besteed uw webshop distributie uit en geniet van de vele voordelen van een distributiebedrijf. Met al meer dan dertig jaar ervaring op het gebied van content distributie heeft Krijgsman een naam opgebouwd in deze branche als betrouwbare partner. Ons familiebedrijf hecht veel waarde aan het nakomen van afspraken. Daar kunt u op rekenen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op. We bespreken deze graag tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek. We leiden u dan meteen rond in ons distributiecentrum in Tiel. Zo krijgt u een goed beeld van onze processen.

nl_NLDutch