De snelheid waarop u uw klanten te woord staat en op welke manier, maar ook de oplossingen die u biedt, hebben allemaal invloed op de klantervaring én het succes van uw webshop. Helpt u met plezier uw klanten, maar weerhoudt het u ervan om uw bedrijf te laten groeien? Of is klantenservice een onderdeel wat u niet zo ligt? Overweeg dan eens om de klantenservice van uw webshop uit te besteden aan een ervaren partij.

Voordelen uitbesteden klantenservice webshop

Afstand doen van de controle over de klantenservice kan bij sommige ondernemers zwaar wegen. Toch kan het u verschillende mooie voordelen opleveren. Door de klantenservice uit te besteden, neemt u een stap richting het professionaliseren van uw bedrijf. Hierdoor houdt u dagelijks meer tijd over om te besteden aan andere belangrijke werkzaamheden binnen uw organisatie zoals marketing, inkoop en sales. Daarnaast vervalt ook het emotionele aspect wat invloed heeft op uw gemoedstoestand. Het is bovendien niet de prettigste activiteit om klachten van klanten over uw favoriete product of dienst af te handelen. Door de klantenservice van uw webshop uit te besteden, kunt u zich focussen op wat voor u belangrijk is, zonder emotionele afleidingen te ervaren.

Wat kunt u verwachten van ons?

De taken die vallen onder de klantenservice zijn zeer divers en verschillen per webshop. Wanneer u uw klantenservice uitbesteed aan een derde partij zoals Krijgsman bepaalt u dus zelf welke werkzaamheden uitgevoerd dienen te worden. De meeste vragen hebben betrekking op de status van een bestelling. Door middel van geavanceerde software kunnen wij bellende of mailende klanten die vragen hebben over hun bestelling of producten op de website te woord staan. In de meeste gevallen kunnen wij de vragen namelijk eenvoudig beantwoorden door de relevante informatie in ons systeem op te vragen. Zo kunnen we de productvoorraad opvragen, de status van de bestelling van uw klant te bekijken of de gegevens van uw klant te wijzigen. Complexe vraagstukken worden doorgespeeld naar u, zodat we altijd een gepaste oplossing kunnen bieden aan uw klanten.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op

Wilt u een stapje richting professionalisering zetten? Het uitbesteden van uw klantenservice aan Krijgsman is de juiste keuze. We hechten veel waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Benieuwd wat we voor uw webshop kunnen betekenen of wilt u meer weten over onze diensten? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op. We staan voor een delicate en professionele aanpak en een prettige samenwerking.

nl_NLDutch