Fulfilment is een cruciaal onderdeel wat hoort bij een webshop. U wilt natuurlijk dat de geplaatste bestellingen tijdig en volledig aankomen bij de klant. Hoe beter uw webshop fulfilment op orde is, hoe beter de klantervaringen zullen zijn, en hoe groter de kans is dat ze bij u terugkeren. Bovendien zorgt voor een goede fulfilment voor een efficiëntere gang van zaken binnen uw webshop en verminderd de kans op (onnodige) fouten. We vertellen u in dit blog meer over de mogelijkheid om de fulfilment van uw webshop uit te besteden.

Wat is fulfilment?

Fulfilment omarmt het gehele logistieke proces van een webshop. Van het afhandelen van klantenorders, pakketten opslaan en klaarmaken voor verzending tot aan de ontvangst bij de klant, de retourverwerking en alle stappen hier tussenin. Fulfilment is erg breed en veelzijdig. Het opzetten en onderhouden van een sterke webshop fulfilment vraagt dan ook tijd en kennis. Niet iedere webshop heeft na verloop van tijd nog de middelen om dit binnenshuis aan te pakken. In zo’n geval kloppen zij aan bij een bedrijf die de webshop fulfilment voor hen overneemt. Webshop fulfilment wordt dan uitbesteed.

De voordelen van webshop fulfilment uitbesteden

Door te besluiten uw webshop fulfilment uit te besteden aan een betrouwbare professional zoals Krijgsman Public Warehousing, houdt u meer tijd over voor andere belangrijke processen binnen uw onderneming zoals marketing en sales én bent u verzekerd dat uw fulfilment in goede handen valt. Onze medewerkers zijn specialist op het gebied van e-fulfilment en kunnen deze werkzaamheden zorgvuldig van u overnemen. Webshop fulfilment uitbesteden bespaart u tijd, zodat u uw bedrijf kunt laten groeien. Bovendien beschikken wij over diverse systemen waarin u altijd inzicht heeft. Deze kan gekoppeld worden met uw software. Zo weet u te allen tijde wat er afspeelt binnen uw logistiek. Hiernaast hebben we geautomatiseerde processen waardoor kansen op fouten vrijwel niet voorkomen.

Samen tot de beste oplossing komen

Het is mogelijk om uw complete webshop fulfilment uit te besteden, maar sommige ondernemers vinden het prettig om zelf een gedeelte op te pakken. Hierbij behouden ze een stukje controle. Ook dit is zeker een optie. Er kunnen tussen webshopeigenaren en het bedrijf die de fulfilment overneemt afspraken gemaakt worden over de verdeling van de werkzaamheden.

Kunnen wij u helpen?

Denkt u erover om uw webshop fulfilment uit te besteden? Krijgsman Public Warehousing helpt u graag. Zowel voor kleinere als grotere webshops kunt u onze diensten inschakelen. U bepaalt hoe de samenwerking eruitziet en wij passen ons hier op aan. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Tijdens een kennismakingsgesprek nemen we graag al uw wensen door. U kunt ook direct contact met ons opnemen. Bel ons op 0344 – 6370 80 of stuur een mailtje naar info@krijgsmanpublicwarehousing.nl.

nl_NLDutch